Om oss

Hantverkargatan 23 hette tidigare Salong Blå Butiken och har funnits sedan 1996 i samma regi. Under dessa år har vi utvecklat en stor expertis inom hår- och hudvård och värderar våra långvariga kundrelationer, samtidigt som vi självklart välkomnar och glädjs åt nya kunder. Vi har även en systersalong på Färingsö, Salong L.
www.salongl.se

Lisa Bergman

Grundare och ägare av Hantverkargatan 23,

 

Frisörmästare, färgtekniker och make up artist

Lisa har lång erfarenhet inom frisöryrket och innehar gesällbrev och mästarbrev. Lisa är certifierad av Europeiska unionen i Bryssel till ”En utmärkt frisör”. Hon arbetar även som examinator och är ledamot i Utbildningsnämnden i Frisörföretagarnas stockholmsavdelning.

 

Sandra Bertilsson

Frisörmästare & Certifierad colorist 

Sandra har snart femton års erfarenhet inom frisöryrket och innehar både gesäll- och mästarbrev. Hon är certifierad colorist och utbildad i öronhåltagning hos Blomdahls. Sandra är även utbildad i extensions för keratin- och tejphår.

Sanna Windén

Behörig frisör

Sanna är utbildad vid Nacka frisörskola och har tio års erfarenhet inom frisöryrket. Sanna är utbildad i extensions för keratin.

Therese Haleving

Behörig frisör

Therese har lång erfarenhet inom frisöryrket och innehar gesällbrev. Therese är ledamot i Riksstyrelsen för Frisörföretagarna och arbetar delvis som frisörlärare. Hon är utbildad i extensions för keratin.

Emma Pettersson

Behörig frisör 

Emma har snart femton års erfarenhet inom frisöryrket.

Jasmina Rosengren

Behörig frisör

Jasmina utbildade sig till frisör på Svenska frisörskolan i Stockholm. Hon har gesällbrev samt frisörlicens och är även utbildad Makeup artist.

Jasmina är väldigt service-minded, älskar färg och klippningar men brinner lite extra för uppsättningar där hennes kreativitet får sättas på prov.

 

Anita Dolk

Anita har lång erfarenhet inom frisöryrket och har arbetat på vår salong i över tjugo år.

Avid Adamiyat

Avid är vår erfarna expert inom hudvård och skönhet. Avid arbetar med Exuviance – medicinskt utvecklad hudvård. Avid utför personligt anpassade behandlingar som ansiktsbehandlingar, AHA-behandlingar, diatermi (hårborttagning), borttagning av fibrom och ytliga blodkärl, pedikyr, manikyr, helkroppsmassage och vaxningar.

IMG_1602[1].JPG
Frisor.jpg