Om oss

Hantverkargatan 23 hette tidigare Salong Blå Butiken och har funnits sedan 1996 i samma regi. Under dessa år har vi utvecklat en stor expertis inom hår- och hudvård och värderar våra långvariga kundrelationer, samtidigt som vi självklart välkomnar och glädjs åt nya kunder. Boka din tid här!

Vi har även en systersalong på Färingsö, Salong L.
www.salongl.se

 

Lisa Bergman

Grundare och ägare av Hantverkargatan 23, Frisörmästare, färgtekniker och make up artist

Lisa har lång erfarenhet inom frisöryrket och innehar gesällbrev och mästarbrev. Lisa är certifierad av Europeiska unionen i Bryssel till ”En utmärkt frisör”. Hon arbetar även som examinator och är ledamot i Utbildningsnämnden i Frisörföretagarnas stockholmsavdelning.

Sandra Bertilsson

Frisörmästare & Certifierad colorist 

Sandra har snart femton års erfarenhet inom frisöryrket och innehar både gesäll- och mästarbrev. Hon är certifierad colorist och utbildad i öronhåltagning hos Blomdahls. Sandra är även utbildad i extensions för keratin- och tejphår.

Sanna Windén

Behörig frisör

Sanna är utbildad vid Nacka frisörskola och har tio års erfarenhet inom frisöryrket. Sanna är utbildad i extensions för keratin.

Therese Haleving

Behörig frisör

Therese har lång erfarenhet inom frisöryrket och innehar gesällbrev. Therese är ledamot i Riksstyrelsen för Frisörföretagarna och arbetar delvis som frisörlärare. Hon är utbildad i extensions för keratin.

Emma Pettersson

Behörig frisör 

Emma har snart femton års erfarenhet inom frisöryrket.

Moa Eklund

Behörig frisör

Moa är gesällbrevsdiplomerad och examinerad från Svenska Frisörskolan i Stockholm. Moa är invald i Intercoiffure Mondial Young.

Anita Dolk

Anita har lång erfarenhet inom frisöryrket och har arbetat på vår salong i tjugo år.